ejjel_nappal_7ker_3 (1)ejjel_nappal_7ker_1 (1)ejjel_nappal_7ker_2
ejjel_nappal_7ker_1 (1)

Leírás

ejjel_nappal_7ker_3 (1)

Használt, de működőképes, jól kezelhető digitális kamerákat gyűjtünk az “Éjjel-nappal 7ker” gyerekfoglalkozásaihoz! A te karma kameráddal készítenek kreatív kiállítást környezetükről a kis képzőművészek…

CÉL:

 • 20 db kamera (SD kártyák is jöhetnek, ha van).
 • 100 000 Ft támogatás a program költségeihez (fotók nyomtatása, hirdetés, helyszíni ellátás).

KAPCSOLAT: vejuhasz@gmail.com

INFÓK:

Az ÉJJEL-NAPPAL 7KER csapata ötödik éve hoz létre művészeti produktumokat olyan gyerekekkel és fiatalokkal, akik a 7. kerületben laknak és szívesen alkotnak. Most egy izgalmas fotóprojektet szeretnének létrehozni, amibe Budapest elhanyagoltabb környékeit is bevonnák.

Ehhez lenne szükségük a te digitális kamera ajándékodra: nem kell, hogy vadiúj legyen, de működjön jól. Tudod: amilyet még odaadnál a legjobb barátodnak.

 

Digitális Kamerákat Gyűjtünk az “Éjjel-nappal 7ker”-nek

ketfarkukutya

 • 100000 Ft

  Cél
 • 10000 Ft

  Eddig összejött
 • 0

  Nap van hátra
Így állunk: :
10.00%
Minimális összeg: Ft0 Maximális összeg Ft0
Budapest, Magyarország

ketfarkukutya

86 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
ketfarkukutya
Budapest, Magyarország
86 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

Az ÉJJEL-NAPPAL 7KER csapata ötödik éve hoz létre művészeti produktumokat olyan gyerekekkel és fiatalokkal, akik a 7. kerületben laknak és szívesen alkotnak. Elsőként a „Klauzál tér szelleme” című sétaszínházi előadásukat mutatták be 2014 nyarán. A következő projektjük során megalkották saját szuperhős karaktereiket, és egy workshop keretében erre inspirálták a Bánkitó fesztivál résztvevőit is. Majd kitalálták a szuperhős csapat közös történetét, ebből született az „Elátkozott szupercsalád” képregény, amire szintén workshopot is építettek a Bánkitó fesztiválon.

ejjel_nappal_7ker_1

ejjel_nappal_7ker_3 (1)

Ez nem az az unalmas, személytelen újrahasznosítás, amikor azt sem tudod, mi lesz utána a cuccaiddal: itt az ajándékod segítségével, önállóan hoznak létre valamit. Pl. egy kiállítást, amin megmutatják egymásnak, és neked, hogy ők hogyan látják a körülöttük lévő világot.

ejjel_nappal_7ker_2

A karma kamerákat ehhez az izgalmas fotós projekthez kérjük. A csapat Budapest elhagyatott területeit bevonva, az elkészült alkotásokból kiállítást szeretnének szervezni.

KÖSZÖNJÜK A FELAJÁNLÁSOKAT!

 • Karma Kameragyu0171jtu00e9s - u00c9jjel-nappal 7ker