etelosztas-koszpenz2etelosztas-koszpenz3etelosztas-koszpenz4
etelosztas-koszpenz1

Elmúlt karácsony, de még mindig nagyon sokan éheznek – Ételosztásra gyűjtünk

Ketfarkukutya

  • 1000000 Ft

    Cél
  • 74000 Ft

    Eddig összejött
  • 0

    Nap van hátra
Így állunk: :
7.40%
Minimális összeg: Ft0 Maximális összeg Ft0
,

Ketfarkukutya

86 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
Ketfarkukutya
,
86 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

Az emberek adományozó kedve mindig év végén a legmagasabb: az ünnepekre készülődve sokaknak lágyul meg a szíve, és a legtöbb segélyszervezet is ilyenkor pörög a legmagasabb fordulatszámon.

Ha ezek az akciók rendben lezajlottak, általában a szervezetek munkatársai is pihenőre vonulnak. Ezt természetesen megérdemlik, de attól még tény: hiába múlt el karácsony, továbbra is nagyon sokan éheznek. A Kutyapártnál ezért szeretnénk megnyomni az év első két hónapját és minél több ételosztást szervezni, mert a rászorulóknak most talán még nagyobb szüksége van a segítségre. Különösen, hogy eddig az igazi tél is elmaradt, de még bőven van esély kemény fagyokra.

 

Ha pénzbeli adománnyal segítenél, azt ezen a felületen teheted meg, kiosztandó élelmiszert fogunk venni belőle. Elsősorban Borsod, Zala és Somogy megyében tervezünk osztásokat, de ha elég pénz gyűlik össze, más megyékbe is juttatunk belőle. Ha inkább tárgyi adománnyal, vagy az időddel járulnál hozzá az akció sikeréhez, a további lehetőségeket itt nézheted meg.