2

Leírás

(Átadjuk a szót egy baráti, Nógrád megyei szervezetnek.)

LEGYEN TÁNC – ÚJRA, MINDENHOL!

Több éven keresztül szerveztünk ingyenes táncoktatást hátrányos helyzetű gyermekeknek, fiataloknak. Olyan településekre mentünk, ahol habár volt általános iskola, táncoktatás nem. Több mint 400 gyerek kapott ízelítőt a táncművészeti ágakból, és (ingyen) kipróbálhatták  a különféle táncstílusokat. Balett, hiphop, street dance és latin táncokat.

Ezek közül a gyerekek közül közel 60 gyerek keresett később tánctanulási lehetősséget úgy tűnik, az ingyenes kurzusokkal sikerült komolyan felkelteni az érdeklődésüket. A program tehát sikeres volt.

A Covid miatt tavaly mindez kimaradt, a pályázatok pedig befagytak. Így a ti segítségeteket kérjük.

A különféle helyszíneken megtanulnak a gyerekek egy közös táncot, amelyet szeretnénk egy időben, de több helyen, flashmobként előadni, az ottani segítőkkel és ezekről az akciókról egy videóanyagot összeállítani. Most olyan helyszínekre, falvakba mennénk ki, ahol egyáltalán nincs lehetősség táncot tanulni, mivel nincs képzett oktató. A gyerekek és a felnőttek részére ingyenes táncprogramokat viszünk.

Négy táncoktatóval 20 kis falut, települést céloztunk meg Nógrád megyében. Persze, szívesen megyünk máshová is, ha hívnak.

Augusztus 16-án indul a program, ami két héten át, augusztus 30-ig tartana.

A program költségeinek biztosításában kérjük most a segítségeteket  ez a következőkből áll:
szervezési költség, plakátok, hirdetések, toborzás, a táncoktatók munkájának támogatása, terembérleti díj, helyszínre utazások költsége, emléklap a gyerekeknek, hogy ezeken a kis kurzusokon részt vettek.

Szeretnénk, ha ebben az évben is felfedezhetnénk és felkarolhatnánk tehetséges táncosokat, akiket a későbbiek folyamán ösztöndíjban is részesítünk egy tanévre. Amennyiben kitartó lesz, mint olyan sokan voltak, táncos továbbtanulási pályájában is segítjük.

400 ezer forint a gyűjtés célja, hogy el tudjunk jutni mindenhová, ahová szeretnénk.

Köszönjük előre is!

Családokért Érdekképviseleti, Művészeti és Sport Egyesület

 

Legyen tánc – újra, mindenhol!

Ketfarkukutya

  • 400000 Ft

    Cél
  • 9000 Ft

    Eddig összejött
  • 0

    Nap van hátra
Így állunk: :
2.25%
Ennek a gyűjtésnek már vége.
Nógrád megye, Magyarország

Ketfarkukutya

86 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
Ketfarkukutya
Nógrád megye, Magyarország
86 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

 

 

 

 

1 2 3 4 5