1234567810
9

Leírás

Szakszerű kátyútalanítási akciótervet dolgozott ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Aszfaltpecsvörk Aldivíziójának Koedukált Felhatósága 2019 tavaszára – a megvalósításhoz Pécs lakosságának segítségét kérjük.

MKKP Baranya Megye – Tavaszi Szakszerű Kátyúmentesítési Akcióterv

Ketfarkukutya

  • 111005 Ft

    Cél
  • 89547 Ft

    Eddig összejött
  • 0

    Nap van hátra
Így állunk: :
80.67%
Minimális összeg: Ft0 Maximális összeg Ft0
Pécs, Magyarország

Ketfarkukutya

87 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
Ketfarkukutya
Pécs, Magyarország
87 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

Mint ismeretes, az őszi sorozattömésen a városvezetés teljes jóváhagyásával dolgozhattunk (nem zaklattak munka közben, és az engedélykérésünkre sem reagáltak), így tavaly jó néhány pécsi kátyúnak befellegzett. Akkor két tucat lyukat tömtünk be a Rózsa Sándor Közpénztékozló Alap biztosította forrásból, idén még többet szeretnénk – ismét a Kátyú.hu segítségével, Zoliék futurisztikus gépparkjával, de ezúttal közösségi finanszírozással.

Az alapanyag (aszfaltgranulátum és valami trutyi, amit rá kell önteni) beszerzésében és a betömendő lyukak felkutatásában azonban a ti támogatásotokra is szükségünk van: kérünk benneteket, ha tehetitek, járuljatok hozzá – ha csak egy ingyensör árával is – Pécs kátyútalanításához.

A munka ún. látványkátyúzás lesz: tartsatok velünk, és akadályozzátok a munkát erős nézéssel, borzalmas faviccekkel vagy töméntelen alkoholmentes sörrel. De jöhettek simán csak szurkolni is.

A beruházás az MKKP Baranya megye, bevéve Komló, a Kátyú.hu, lelkes passzivisták és pécsi lakosok segítségével valósulhat meg.

Pécs már így is nagyon egyben van, de ha összefogunk, akkor össze leszünk fogva!