tanszergyujtes2tanszergyujtes3tanszergyujtes4
tanszergyujtes

Tanszerre gyűjtünk mélyszegénységben élő gyerekeknek

Ketfarkukutya

  • Ft

    Cél
  • 1076700 Ft

    Eddig összejött
  • 0

    Nap van hátra
Így állunk: :
0.00%
Ennek a gyűjtésnek már vége.
, Magyarország

Ketfarkukutya

86 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
Ketfarkukutya
, Magyarország
86 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

Egy első osztályba készülő kisgyerek beiskolázásának költsége friss számítások szerint még akkor is meghaladja az 50 ezer forintot, ha majdnem mindenből a legolcsóbbat választják neki. Idősebbeknél ez az összeg ugyan alacsonyabb, de 20 ezer forintnál kevesebből akkor is nehezen lehet kihozni. A mélyszegénységben élő családok közül sokaknak az egy főre jutó havi bevétele is kevesebb ennél. Az ő gyerekeiknek egy normális iskolatáska, tornacipő, vagy akár egy füzetcsomag is elérhetetlen álom.

A Kutyapártnál ezért 2018 óta minden évben megrendezzük az intergalaktikus tanszergyűjtő akciónkat. Tanszereket és tanszerekre költhető pénzt gyűjtünk, ezzel támogatjuk azokat a gyerekeket, akik kevesebbel indulnak neki az évnek. Mi adjuk az eszközöket, ők pedig a szorgalmat. Így minden 5-ös dolgozaton megosztozunk. (De csak azon!)

 

Ezúttal főleg pénzadományt várunk, amit a leginkább hátrányos helyzetű országrészekben dolgozó szervezeteknek utalunk majd át, hogy tanszereket vehessenek belőle, és kioszthassák a rászorulóknak. Köszönjük ha hozzá tudsz járulni bármekkora összeggel! (Banki átutalás esetén a közleményben ezt tüntesd fel: TANSZERGYŰJTÉS)

Amennyiben tárgyi adománnyal szeretnél segíteni, írd meg a felajánlásodat és a telefonszámodat az ipk.mano@mkkp.hu címre, és hamarosan keresni fogunk.