HELP

Ukrajnai menekülteknek gyűjtünk

Ketfarkukutya

  • 4001000 Ft

    Cél
  • 2587267 Ft

    Eddig összejött
  • 0

    Nap van hátra
Így állunk: :
64.67%
Minimális összeg: Ft0 Maximális összeg Ft0
Budapest meg minden, Magyarország

Ketfarkukutya

86 Projekt | 0 Likeolt projekt

Bővebben.

About the campaign creator

×
Ketfarkukutya
Budapest meg minden, Magyarország
86 Projektek | 0 Likeolt projektek

Kontakt

FB link

 

Két és fél hónapja segítjük az ukrajnai háború elől menekülő embertársainkat – rengeteg adományt kaptunk tőletek már eddig is, amiről naprakész elszámolást vezetünk. Az adományok elosztásáról és a mindennapos munkánkról itt is olvashattok. Ha önkénteskednél, itt jelentkezhetsz, ha csak alkalmanként ugranál be segíteni, itt találsz infót.

120-150 családot látunk el napi szinten élelmiszerrel, tisztítószerrel, alapvető háztartási cikkekkel – ez eddig körülbelül 100 ezer forintot emésztett föl naponta, az elszabaduló árak miatt viszont egy ugyanilyen bevásárlás ma már 150 ezerbe kerül. (Francba, hogy nem húzzuk ki pár kiló csirke far-hátattal és kettőnyolcas tejjel.) A tartalékaink (ami túlnyomórészt szintén a ti adományotok) vészesen fogynak.

 

Ezért most ismét a ti segítségeteket kérjük.

 

Elsősorban pénzre van szükségünk, hogy mindig a pillanatnyi igényekhez igazodva vásárolhassunk be pártfogoltjainknak. Ha tárgyadományt hoznál mégis, törölközőt és lábbelit szívesen fogadunk, ez nagy tételben fogy most is – mást egy ideig nem tudunk átvenni, mert a szakszerű raktározás is komoly feladat, és túl sok erőforrást vonna el a napi munkától.

 

Minden segítséget és hozzájárulást előre is nagyon köszönünk – a rászorulók nevében!

Legyen minden jobb!